Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sed hendrerit quam, non pulvinar nulla. Nullam eu nisi sagittis, eleifend nunc eu, bibendum est.

Bekijk de video

Nieuwsbrief 4

Gepubliceerd op 01-03-2023

Muzikale Inspiratie Middag op 13 mei 2023, 14u – 17u.

Zoals jullie in de mail met Save the Date hebben kunnen lezen, zijn we begonnen met het organiseren van een Muzikale Inspiratie Middag op 13 mei in Utrecht. We hebben al vaker van Musi-CI deelnemers gehoord dat ze het op prijs stellen om zo nu en dan ‘op herhaling’ te kunnen.

Deze middag is voor CI-dragers die de training hebben gevolgd of binnenkort willen gaan volgen. Ook belangstellenden zijn welkom. Als schrijftolk zijn die middag Linda Gomes en Davy de Bruijn aanwezig.

In deze mail willen we alvast wat tipjes van de sluier oplichten. Daarbij bieden we jullie de mogelijkheid om input te leveren op wat je op zo’n middag zou willen meekrijgen. Laat je ideeën en wensen weten door deze mail te beantwoorden.

De inloop is vanaf 13.30 uur.

We starten om 14u en besteden het eerste uur aan het delen van een aantal ‘Parels’ uit de Musi-CI training en Musi-CI nu, wat is er nieuw. We laten jullie de nieuwste ontwikkelingen van de Melody Game zien en horen, waarbij we jullie input als ervaringsdeskundigen hard nodig hebben. We presenteren ook een overzicht van wat jullie zoal met de Musi-CI training hebben bereikt, van het geluid van de TV weer aan tot een instrument gaan bespelen. En er is natuurlijk tijd voor actief Musi-CI.

Tijdens de pauze van 15u tot 15u30 is er tijd voor het uitwisselen van ervaringen met thee of koffie.

Om nog meer muzikale inspiratie te kunnen opdoen, bieden we tussen 15u30 en 16u30 een carrousel met enkele korte workshops, zoals ‘Tijd voor zingen’ en ‘Tijd voor tekst in muziek’. Het aantal is afhankelijk van de aanmeldingen en van jullie input.

Tussen 16u30 en 17u ronden we gezamenlijk af.

Omdat we maar over een klein budget beschikken, vragen we jullie een bijdrage van € 15, -. Dit is inclusief koffie of thee.
Parnassos vind je aan de Kruisstraat 201 in Utrecht. Parnassos is goed te bereiken vanaf Utrecht Centraal station, te voet of met de bus. Er is ook een parkeergarage recht tegenover. https://www.uu.nl/parnassos/contact

Aanmelden kan vanaf nu via mail aan Joke Veltman, info@jokeveltmanmuziek.nl. Heb je de training nog niet gevolgd, geef dan even aan of je een CI hebt.

Begin mei sturen we het definitieve programma en hoe de deelnemersbijdrage kan worden voldaan.

We zien jullie graag op 13 mei 2023!

Hartelijke groet,
Teeja, Ingeborg, Hessel en Joke als Team Musi-CI en Marja de Kinderen van Slechthorend Amsterdam.

PS. Wie nog zin heeft in napraten kan meegaan naar de ‘kroeg om de hoek’.